Wie is Styling Keukens...

image

Styling-Keukens adviseert u graag bij het samenstellen van uw eigen nieuwe keuken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de keuken branche hebben wij een uniek en succesvol concept ontwikkeld. Wij werken namelijk graag vanuit de gedachten dat het uw keuken moet worden, die helemaal bij u past. Een keuken uitzoeken is uiteraard niet het zelfde als een pakje suiker, graag nemen we daarom graag met u de tijd hiervoor. U hoopt immers jaren lang plezier van uw keuken te krijgen. Omdat u een eigen stijl hebt, hebben wij daarom ook voor u een Nederlandse, Duitse en Italiaanse keukenstijl in onze toonzaal gepresenteerd. Hierdoor kunt u de stijl keuken krijgen die bij u past, van klassiek tot tijdloos en Italiaanse design. Uw levenstijl altijd uniek, daarom is passende kookapparatuur van essentieel belang. In onze toonzaal hebben wij daarom voor u stoomovens staan van o.a. Miele, Siemens, Kuppersbusch. Dit kunnen wij werkend voor u demonstreren, zodat u echt kunt proeven wat het beste voor u smaakt. Ook op het gebied van fornuizen hebben wij een exclusief dealerschap van AGA. Dit bijzondere Engelse fornuis hebben wij werkend voor u in onze toonzaal. Een ook niet ongelangrijk punt is de afzuiging in uw keuken. Wij hebben naast de gerenommeerde merken ook een specialiteit met Berbel (fluisterstil, zonder vetfilters en daarom energiezuinig). Komt u gerust vrijblijvend aan, dan kunt u onder het genot van een heerlijke kop koffie u uitgebreid laten voorlichten hoe wij samen met u, er uw eigen keuken van gaan maken!

Het speciale concept...

Of u nu kiest voor modern of nostalgie, bij Styling Keukens heeft u altijd de mogelijkheid om te kunnen slagen! Want dankzij de enorme variatie aan keukenmodellen in ons assortiment, hoeft u niet persé overal keukenshowrooms te bezoeken om stijl ideën op te doen. Het is uiteraard ook heel belangrijk dat de keuken past bij uw stijl. Indien gewenst verzorgen wij namelijk ook vrijblijvende keukenpresentatie's of analyse bij u aan huis. Zo kunnen wij voor u de maten opnemen, en een advies op maat geven, passend in uw situatie. Op deze manier kan met alles rekening worden gehouden!

image

Complete keukens, turn key...

image

Styling Keukens biedt u een ‘keuken totaalinrichting: van ontwerp tot en met de gehele realisatie en afwerking. Als keukenspecialist leveren wij keukenmeubelen van modern tot klassiek, bladen van kunststof tot graniet en dat alles met de bijpassende inbouwapparatuur. Onze dienstverlening gaat zelfs nog verder! Wij bieden u veel extra's zoals de juiste tegelvloer of de meest bijpassende achterwand met vensterbank en een compleet verlichtingsplan. Maar ook voor de ‘finishing touch’ zoals vitrage en keukenaccessoires kunt u bij ons terecht. U vindt bij ons alles onder één dak. Wij helpen u graag, om samen met u de perfecte combinaties te maken, zo hoeft u niet langer stad en land af te reizen. En daarmee boekt u tijdwinst!

Exclusiviteit en maatwerk met een passend prijskaartje...

Of u nu kiest voor modern of nostalgie, bij Styling Keukens heeft u altijd de mogelijkheid om te kunnen slagen! Want dankzij de enorme variatie aan keukenmodellen in Styling Keukens staat voor exclusiviteit en maatwerk van Italiaans design tot nostalgische vormgeving. Wij zijn gespecialiseerd in gebruiksvriendelijke en innovatieve keukentoepassingen. Hierbij houden we rekening met voldoende kastruimte, ergonomie, praktische indelingen, lichtinval enz. Ideeën van u als klant zijn daarbij van harte welkom. Uw wensen en ons advies zijn de waarborg voor een unieke samenstelling die perfect in uw interieur past.

image

Persoonlijke aandacht en klantgerichte service...

image

Dankzij onze persoonlijke aandacht en klantgerichte service zijn wij zeer onderscheidend. Want in het hele traject van ontwerp tot en met oplevering wordt u begeleid door één vaste contactpersoon. Dat begint al wanneer uw keukenarchitect zelf bij u aan huis komt om de situatie en maatvoering op te nemen. Zo kan met alles rekening worden gehouden en weten wij precies wat u bedoelt. Zo kunnen we samen uw keuken realiseren, helemaal afgestemd op uw wensen.