Toonzaal keuken verkocht

Deze Italiaanse Design gelakte toonzaalkeuken is nu verkocht! Meubelen in combinatie met het blad inclusief spoelbak, kraan, rugwand, bijpassende afzuigkap en apparatuur.

Nieuwjaarswensen

We willen onze klanten en relaties bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking in 2018 en wensen u een gezegend nieuwjaar toe!

Dankdag 2018

In verband met de jaarlijkse dankdag, zijn wij 28 november de gehele dag gesloten. Vanaf donderdag hopen wij onze toonzaal deuren weer om 10uur open te laten gaan.

MOW 2018

AGA inloop kookdemonstratie 20 oktober 2019

Graag nodigen wij u uit voor een doorlopende kook demonstratie. Van 10:30 tot 17:00 laten we zien wat alle mogelijk heden zijn van een Aga. Hartelijk welkom! Exclusief op zaterdag 20 oktober, tot wel € 2000,- korting mogelijk! Kom genieten en proeven, wij staan graag voor u klaar.

Uniek CPO project Manee te Goes

Vandaag mocht Adriaan bij het nieuwe project van Manee in Goes, 5 van de 6 keukens gaan inmeten. Bij het vorige CPO Manee project -wat naast het nieuwe project staat- mocht Styling Keukens ook bijna voor iedereen hofleverancier zijn. Wij waarderen het enorm dat wij ook hier weer het vertrouwen hebben gekregen. Ondanks dat het hier gaat om een project, heeft ook nu weer iederen echt zijn eigen unieke keuken gekregen. Vanzelf kijk je dan erg uit naar het eindresultaat.