MOW 2018

AGA inloop kookdemonstratie 20 oktober 2019

Graag nodigen wij u uit voor een doorlopende kook demonstratie. Van 10:30 tot 17:00 laten we zien wat alle mogelijk heden zijn van een Aga. Hartelijk welkom! Exclusief op zaterdag 20 oktober, tot wel € 2000,- korting mogelijk! Kom genieten en proeven, wij staan graag voor u klaar.

Uniek CPO project Manee te Goes

Vandaag mocht Adriaan bij het nieuwe project van Manee in Goes, 5 van de 6 keukens gaan inmeten. Bij het vorige CPO Manee project -wat naast het nieuwe project staat- mocht Styling Keukens ook bijna voor iedereen hofleverancier zijn. Wij waarderen het enorm dat wij ook hier weer het vertrouwen hebben gekregen. Ondanks dat het hier gaat om een project, heeft ook nu weer iederen echt zijn eigen unieke keuken gekregen. Vanzelf kijk je dan erg uit naar het eindresultaat.

Nieuwe AGA 3 serie

AGA heeft onlangs een nieuwe lijn geintroduceerd, de AGA 3 serie. De AGA 3 serie heeft vier verschillende uitvoeringen, namelijk een 3-deurs en een 4-deurs variant met warmhoudplaat of inductiekookplaat. De nieuwe AGA 3 serie is volledig elektrisch. De AGA 3 serie met drie deuren heeft twee gietijzeren ovens aan de linkerzijde en bieden als extra optie een timer voor de bovenste oven aan. Rechtsonder bevindt zich de opwarmoven. De kookplaat heeft de standen sudder-, kook,- en uitstand. Rechtsboven kan er gekozen worden voor een inductieplaat of warmhoudplaat. De AGA 3 serie met 4 deuren heeft dezelfde functies als de 3-deurs variant, maar heeft achter de deur rechtsboven opbergruimte voor toebehoren. De AGA 3 serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Wij gaan op vakantie!

Wij zullen vanaf zaterdag 28 juli gesloten zijn om heerlijk het zonnetje op te zoeken. Week 32 hopen wij u weer te mogen ontvangen in onze toonzaal.

Siemens studioLine

De apparaten van Siemens combineren een hoogwaardig design met vooruitstrevende functionaliteiten.De Siemens studioLine apparaten gaan hierin nog een stap verder. StudioLine staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Onlangs werd het studioLine assortiment vernieuwd. Zo zijn alle studioLine ovens voorzien van hoogwaardige blackSteel afwerking, een extra donkere versie van geborsteld RVS. De update ging verder dan alleen het design; ook functioneel ging studioLine er verder op vooruit. Voorbeeld hiervan is de nieuwste sous-vide functie op de stoomovens. Hiermee kunnen vacuum verpakte ingredienten langzaam worden gegaard op lage temperatuur. Gerechten behouden bij deze unieke bereidingswijze alle vitaminen en mineralen wat zorgt voor een unieke smaakbeleving. Ideaal om te combineren met de eveneens nieuwe vacumeerlade waarmee gerechten tot 99% vacuum kunnen worden verpakt. Daarnaast zijn alle nieuwe studioLine ovens met TFT-Touchdisplay standaard voorzien van Home Connect. Met behulp van Home Connect is het mogelijk om overal uw apparatuur te bedienen met een app op uw smartphone. Bekijk de nieuwste afbeeldingen en laat u inspireren!