Om u een indruk te geven van het werk dat wij zoals voor u kunnen realiseren, hebben wij er in dit onderdeel een aantal projecten voor u uitgelicht. Wij hebben een selectie gemaakt van keukens in verschillende stijlen die allemaal door ons zijn ontworpen en geplaatst. Zoals u ziet is elke keuken maatwerk. Ons werk is pas echt geslaagd wanneer wij rekening houdend met kwaliteit, prijs en stijl er "uw eigen keuken" van maken!

 DSF7394 klein

Design Keukens

Kenmerkend aan deze keukencollectie is o.a. het vaak strakke lijnenspel, moderne kleuren en materialen, gladde deuren en strakke handgrepen of zelfs greeploos. De keuken wordt veel meer als meubelstuk gezien. Actuele design materialen zijn o.a. corian, rvs, vaak gecombineerd met hoogglans. Kijk in de keuken van onze klant.

 DSF7220 klein

Eigentijdse Keukens

De inrichting van de klassieke keuken wordt geïnspireerd door het verleden. De keukens zijn warm en sfeervol en kennen vaak een traditionele afwerking met herkenbare details. Een dominante klassieke schouw is erg populair. Ook handmade Friese tegeltjes en natuursteen bladen compleet met spoelbak past goed in deze klassieke stijl. Kijk in de keuken van onze klant.

 DSF7412 klein

Landelijke Keukens

De inrichting van de landelijke keuken wordt geïnspireerd door het verleden. De keukens zijn warm en sfeervol en kennen vaak een traditionele afwerking met herkenbare details. Een dominante klassieke schouw is erg populair. Ook handmade Friese tegeltjes en natuursteen bladen compleet met spoelbak past goed in deze landelijke stijl. Kijk in de keuken van onze klant.