Dankdag 2018

In verband met de jaarlijkse dankdag, zijn wij 28 november de gehele dag gesloten. Vanaf donderdag hopen wij onze toonzaal deuren weer om 10uur open te laten gaan.

MOW 2018

AGA inloop kookdemonstratie 20 oktober 2019

Graag nodigen wij u uit voor een doorlopende kook demonstratie. Van 10:30 tot 17:00 laten we zien wat alle mogelijk heden zijn van een Aga. Hartelijk welkom! Exclusief op zaterdag 20 oktober, tot wel € 2000,- korting mogelijk! Kom genieten en proeven, wij staan graag voor u klaar.

Uniek CPO project Manee te Goes

Vandaag mocht Adriaan bij het nieuwe project van Manee in Goes, 5 van de 6 keukens gaan inmeten. Bij het vorige CPO Manee project -wat naast het nieuwe project staat- mocht Styling Keukens ook bijna voor iedereen hofleverancier zijn. Wij waarderen het enorm dat wij ook hier weer het vertrouwen hebben gekregen. Ondanks dat het hier gaat om een project, heeft ook nu weer iederen echt zijn eigen unieke keuken gekregen. Vanzelf kijk je dan erg uit naar het eindresultaat.

Nieuwe AGA 3 serie

AGA heeft onlangs een nieuwe lijn geintroduceerd, de AGA 3 serie. De AGA 3 serie heeft vier verschillende uitvoeringen, namelijk een 3-deurs en een 4-deurs variant met warmhoudplaat of inductiekookplaat. De nieuwe AGA 3 serie is volledig elektrisch. De AGA 3 serie met drie deuren heeft twee gietijzeren ovens aan de linkerzijde en bieden als extra optie een timer voor de bovenste oven aan. Rechtsonder bevindt zich de opwarmoven. De kookplaat heeft de standen sudder-, kook,- en uitstand. Rechtsboven kan er gekozen worden voor een inductieplaat of warmhoudplaat. De AGA 3 serie met 4 deuren heeft dezelfde functies als de 3-deurs variant, maar heeft achter de deur rechtsboven opbergruimte voor toebehoren. De AGA 3 serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Wij gaan op vakantie!

Wij zullen vanaf zaterdag 28 juli gesloten zijn om heerlijk het zonnetje op te zoeken. Week 32 hopen wij u weer te mogen ontvangen in onze toonzaal.